Logo 03 322 06 01 AntwerpSprintDude

Presentatie

HomeAntwerp Sprint Service werd opgericht in 1985. In de vorige 25 jaar hebben we veel ervaring opgedaan in nationale en internationale koeriersdiensten.
Door het vertrouwen van onze vele (internationale) klanten voeren wij opdrachten uit door heel Europa. Wij brengen de verre bestemmingen onmiddellijk een stukje dichterbij!

Uiteraard verzorgen wij nationale en internationale pakketleveringen met dezelfde snelheid en stiptheid!

Wij voeren uw opdracht met de nodige zorg en volgens uw wensen uit, 24 uur per dag, 7 dagen per week.

Als bewijs van hun vertrouwen, vervoeren wij voor onze klanten grote en kleine orders tegen vooraf afgesproken tarieven. Deze tarieven zijn zeer concurrentieel, omdat onze medewerkers steeds zorgen voor gepast vervoer, doordachte dispatching en correcte facturatie.

Dit, samen met de ervaringen van onze 25 chauffeurs, waarborgt tevreden klanten!

Wij zijn in staat om dezelfde dag uw goederen en documenten af te leveren aan uw klanten, voorraden aan te vullen, proeven en monsters ter goedkeuring of analyse aan te bieden, tijdelijk of permanent uw eigen chauffeurs te vervangen of een shuttleservice tussen uw verschillende vestigingen te organiseren. Geen klus is ons te groot of te ingewikkeld!

Wij zijn ervan overtuigd dat ons wagenpark, van breaks tot caddies (tot 500 kg) tot grote bestelwagens (1500 kg laadvermogen) ons in staat stelt om uw opdracht perfect uit te voeren.
Bent u benieuwd wat we voor u kunnen doen? Bel dan gerust naar 03 322 06 01!

ANTWERP SPRINT SERVICE

EXPRESS 100R

Bedrijfsvideo